Urkult

I onsdags begav vi oss upp till Norrland. Första natten spenderade vi hos min väninnas pappa och dagen efter begav vi oss till campingen. Tälten var redan uppsatta så det var bara att packa upp och och bege sig in på festivalområdet. Stämningen var på topp! När vi hade tagit en runda gick vi tillbaka till ”camp” för att äta och umgås. Det var vi, min vän och hennes sambo samt vänner till henne. Vi var klart äldst på plats men det märktes inte. Antingen är vi väldigt omogna eller så är dom väldigt mogna, haha!
Vid midnatt skulle festivalen invigas med ”Eldnatten” och så är det varje år. För att säkra bra platser satt vi där från 21, i en trätrappa… Som tur är var det klart värt det!

Jag är så glad över att vi följde med! Trots kylan och trots att jag inte är en tältmänniska så blev detta sommarens höjdpunkt för mig och jag hoppas verkligen att jag kan åka tillbaka nästa år. Jag har lärt känna ett helt gäng nya människor som jag verkligen vill träffa och umgås med igen!

Avslutar med lite bilder:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kram ❤

Annonser

6 thoughts on “Urkult

  1. Så mörkt i Gävle? Kul med sådant som känns som kult! Urkult – lite vikinga- eller stenålderskänsla kanske?

  2. Bor i Luleå – 80 mil från Gävle och sedan ytterligare 50 mil från Riksgränsen, där Norrland slutar. Hur som. Här uppe är urkult en fråga om 1) stenålderslämningar (Vuollerim) eller 2) samekultur (urbefolkning). Vad avsåg du?

    • Jag förstår inte riktigt frågan? Jag var på en festival som heter Urkult, jag la inte mer värdering i det än så. Min avsikt var att åka dit och ha trevligt, lyssna på musik jag vanligtvis inte lyssnar på men ändå kan uppskatta, träffa nya människor och gå och strosa på marknaden. Behövde jag ha en djupare anledning än så? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s